TROUWFOTOGRAAF ZUID-HOLLAND

Daniel Vinke

Geeft het vertrouwen als je jullie trouwfotograaf één keer spreekt en dan pas weer op de bruiloft ziet?

Een stroeve, zakelijke samenwerking is niet mijn ding.

Ik houd van lachen en vrolijke mensen die zichzelf niet al te serieus nemen.

En het gaat natuurlijk wél om je bruiloft.
Daarom mag het best wat persoonlijker. 

Ik geloof dat hoe beter wij elkaar kennen,
hoe fijner onze samenwerking zal zijn op je bruiloft. 
Daarom hieronder mijn verhaal.
OVER DAAN

Persoonlijk

Hoi! Ik ben Daniel, maar iedereen noemt me Daan. 34 jaar geleden deed ik mijn ogen voor het eerst open in Sri Lanka en ben ik zes weken later geadopteerd door twee Rotterdammers. Inmiddels ben ik 11 jaar samen met mijn lieve vrouw en hebben we een mooie dochter op de wereld gezet. Ze heet Nova. En mooi nieuws: begin mei verwachten we haar zusje!

Naast het gezinsleven is voetbal een echte passie van mij. Op mijn zesde ben ik gaan voetballen en ik houd er nog steeds van. Net als van barbecueën, spelletjes spelen (vooral Catan) en series kijken (te veel om op te noemen, maar Suits is #1).

In juli 2020 ontmoette ik Claire. Na haar fotoshoot hebben we contact gehouden en kwamen we tot een mooi interview voor haar blog. Hierin is mijn persoonlijke verhaal over verlies, vertrouwen en vooruitgang te lezen. 
Interview met Claire op Clairesmission.com
Ik leef mijn mooiste leven. Ik mag mensen blij maken met mijn talent.

Dit is mijn verhaal.

Is dat van jou geheim? Oké, je hoeft niet alles te vertellen.
Maar je kan me altijd een berichtje sturen.
Helemaal als het over je bruiloft gaat!

PS Als je liever een email stuurt dan kan dat naar: info@trouwfotosvandaan.nl
OVER DAAN

Tot nu toe

Als je op de basisschool aan mij vroeg wat ik wilde worden dan was het antwoord dierenarts of profvoetballer. Beide bleven bij dromen. Al ben ik na de mavo wel de opleiding Sport & Bewegen gaan doen. Toen ik hierna uiteindelijk op het Grafisch Lyceum terechtkwam viel er al veel op zijn plaats. Bij elk vak kon ik steeds weer een ander stukje creativiteit kwijt. Ik heb elke dag genoten van de opleiding. Vooral de vijf maanden stage bij een webdesignbureau op Aruba waren niet verkeerd.

Ik heb daarna verschillende banen gehad als grafisch vormgever en multimediadesigner. Fotografie was altijd wel een onderdeel van mijn werk, maar niet genoeg. Vandaar dat ik mijn vaste baan heb opgezegd. Ik wilde me volledig focussen op fotografie. Inmiddels heb ik aardig wat bruiloften mogen doen en veel mensen blij kunnen maken met mooie beelden. Ook heb ik in Asim Bari (top 10 trouwfotograaf van NL) en Bas Uijlings (Nummer 1 van de wereld!) fantastische coaches. Ik ben blij dat ik de stap heb genomen om gericht te werken aan mijn toekomst en nu doe wat ik echt leuk vind.
Doe wat je het allerleukst vind om te doen.
Voor mij is dat mensen blij maken met mooie trouwfoto's.